Ansamblu rezidențial - Salia Residence - VREAUCASANOUA

90,055 - 169,900 €

2 - 3 camere
60 mp - 83 mp
Plopi
 • Imobil
  Bloc de apart.
 • Tip construcție
  Cărămidă
 • Stadiu construcție
  Semifinisat
 • An construcție
  2022

Descriere

Salia Residence Timisoara propune un stil de viata modern, intr-o zona linistita preponderent de case, aproape de natura si este alcatuit din apartamente cu 1, 2 si 3 camere, terase spatioase, lift si locuri de parcare.

Pentru o priveliste absolut minunata, propune 3 apartamente de tip penthouse.

Termen de predare: Q2 2023

Iata cateva dintre principalele BENEFICII pe care le poti obtine la Salia Residence:

* Vibe modern, dar intr-o zona linistita, aproape de diferite puncte de interes: 4.5KM pana la Punctele Cardinale; 5.1 KM pana la P-ta Victorie; 5.4 KM pana la Spitalul Judetean; 5.5 KM pana la Parcul Copiiilor; 5.5 Km pana la Iulius Town;

* Accesul imediat la transportul in comun;

* Sistem de supraveghere video pentru exteriorul cladirii;

* Imobil de apartamente dotat cu lift;

* Terase spatioase, finisate;

* Locuri de parcare dedicate (inclusiv locuri de parcare acoperite);

* Compartimentare eficienta, cu spatii de depozitare

* Posibilitatea de a alege orientarea fata de soare (in functie de disponibilitatea apartamentelor);

* Posibilitatea de a plati un avans mic si de a beneficia de suportul nostru in accesul de credite imobiliare sau prima casa, la cele mai sigure banci de pe piata;

* Pretul performant care creeaza o balanta intre calitatea lucrarilor si costul lor;

* Suport permanent pentru intreg procesul de achizitie;

Citește mai mult

Detalii tehnice

DETALII STRUCTURA:

* Imobilul este ridicat pe o fundatie continua din beton avand o structura realizata din stalpi din beton armat, grinzi si pereti portanti. Pardoseala si elevatia sunt izolate cu polistiren. Hidroizolatiile sunt aplicate intre beton si caramida. Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida Wienerberger grosime 30, 25 si 11,5 cm. Invelitoarea este realizata din material lemnos si este acoperita cu tigla de beton. Jgheaburile si burlanele sunt din tabla colorata.

DETALII INSTALATII ELECTRICE:

* Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru invelit in tub flexibil din pvc, aluminiu sau ignifug si cuprinde si tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice.

DETALII INSTALATII SANITARE & TERMICE:

* Instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare cat si obiectele sanitare: vas WC suspendat + rezervor incastrat + capac, vana + baterie, lavoar + baterie.

INCALZIRE:

* Sistemul de incalzire este prin pardoseala, iar centrala termica este in condensatie.

TAMPLARIA:

* Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 7 camere cu geam tripan (3 sticle). Tripan Climaguard Solar 4, F4 si LOW E asigura un foarte bun coeficient termic cat si o foarte buna izolatie fonica. Sunt incluse pervazele interioare si exterioare.

UTILITATI:

* Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: drum acces asfalt, canalizare, curent, gaz si apa de la retea.

CURTE IMOBIL:

* Curtea este amenajata cu pavele, gazon si lumini exterioare. Exista un loc de parcare pentru fiecare apartament. Curtea este supravegheata cu sistem de supraveghere video.

ALTE DETALII:

* Curatenia finala este realizata atat in interiorul casei cat si in exterior. Putem asigura orice alt tip de serviciu conex, ca de exemplu adus pamant pentru curte, servicii de amenajare a gradinilor sau a irigatiilor sau servicii de mutat.

RETINERE APARTAMENT:

* Retinerea unui apartament inseamna plata unui avans negociabil (minim 10%), cu fiecare client in parte si nu inseamna plata integrala a apartamentului.

Citește mai mult

Finisaje

DETALII FINISAJE INTERIOARE:

* Peste peretii interiori de caramida Porotherm Wienerberger grosime 25 sau 30 cm este aplicata tencuiala mecanizata pe baza de ciment si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare. Tavanele sunt tencuite unde este posibil sau placate cu placi de gipscarton. La ultimul etaj tavanele sunt din structura de gips-carton, cu placi de gips carton de grosime 12,5 mm albe sau antiumezeala in bai si izolate cu vata minerala de grosime 15 cm cu folie de aluminiu anticondens. Instalatia electrica, termica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile. Se asigura si montajul parchetului, a usilor interioare, a gresiei si a faiantei. Casa scarii este finisata si contine si balustrada.

DETALII FINISAJE EXTERIOARE:

* Sistemul termoizolant este realizat cu polistiren de grosime 10 cm, pentru a oferi o buna termoizolatie. Spaletii ferestrelor sunt de asemenea izolati iar terasele sunt invelite in polistiren expandat. Finisajul exterior este realizat cu tencuiala decorativa colorata de granulatie 1,5 sau 2 mm.

Balcoanele contin si balustrade.

Citește mai mult

Ciprian Ionut Prune - Nobilitatis Real Estate
Ciprian Ionut Prune
Managing Partner

0746776777


Solicită chiar acum o vizionare
Nume
Telefon
Email
Sună acum Solicită vizionare